Muzieknieuws

NU - Muziek

En Vogue 'enorm fan' van 'geweldige en getalenteerde' Glennis Grace (za, 16 feb 2019)
En Vogue staat vrijdag en zaterdag samen met de Ladies of Soul in de Ziggo Dome. De drie vrouwen, die in de jaren negentig grote hits scoorden met onder meer Don't Let Go, waren al bekend met één lid van de Nederlandse gelegenheidsformatie.
>> meer lezen

David Duchovny: 'Gelukkig nooit iemand bij concert in slaap gevallen' (Sat, 16 Feb 2019)
David Duchovny is vooral bekend van zijn rollen in The X-Files en Californication, maar de acteur maakt ook muziek. In 2018 kwam zijn tweede album Every Third Thought uit. NU.nl sprak met hem over onder andere zijn tournee, waarmee hij ook Nederland aandoet.
>> meer lezen

Junkie XL maakt muziek voor Sonic the Hedgehog-film (Sat, 16 Feb 2019)
Junkie XL, de Nederlandse dj en componist die eerder muziek maakte voor films als Mortal Engines en Deadpool, gaat opnieuw de muziek componeren voor een grote productie. Hij zal de soundtrack verzorgen van Sonic the Hedgehog, de gameverfilming die eind dit jaar uitkomt.
>> meer lezen

Architects zeggen show op Jera On Air af uit onvrede over festivalposter (Sat, 16 Feb 2019)
Architects, de beoogde hoofdact voor het festival Jera On Air, hebben hun optreden afgezegd. De band is niet blij met de grootte waarop hun bandnaam is vermeld op de poster.
>> meer lezen

Ladies of Soul: 'Wat zij doen is niet alleen zingen, maar echt performen' (Fri, 15 Feb 2019)
Gelegenheidsformatie Ladies of Soul, bestaande uit zangeressen Edsilia Rombley, Berget Lewis en Glennis Grace en saxofoniste Candy Dulfer, geeft dit weekend weer twee optredens in de Ziggo Dome. Wat zijn de unieke kwaliteiten van de zangeressen?
>> meer lezen

Impressum | Privacyverklaring | Cookiebeleid | Sitemap
Copyright Vocales2014