Muzieknieuws

NU - Muziek

Bruce Springsteen beëindigt concertreeks op Broadway na 236 optredens (za, 15 dec 2018)
Na 236 uitverkochte optredens komt zaterdag een eind aan 'Springsteen On Broadway', de reeks concerten die de Amerikaanse muzikant Bruce Springsteen gaf in het Walter Kerr Theatre in New York.
>> meer lezen

Ariana Grande geeft volgend jaar optreden in Amsterdam (Fri, 14 Dec 2018)
Ariana Grande komt naar Nederland, zo heeft de zangeres via Twitter laten weten. In een tweet maakte ze bekend dat ze in Europa gaat toeren. Op 23 augustus is ze te zien in Amsterdam.
>> meer lezen

K-popband BTS grote winnaar bij Mnet Asian Music Awards (Fri, 14 Dec 2018)
K-popsensatie BTS is de grote winnaar geworden bij de Mnet Asian Music Awards. De zevenkoppige boyband uit Zuid-Korea won vijf awards.
>> meer lezen

Kinderen van Edsilia Rombley dachten mee over nieuw album (Fri, 14 Dec 2018)
Edsilia Rombley heeft een vervolg gemaakt op Piano Ballads Volume 1, waarop ze een aantal bekende nummers in een balladjasje steekt. Net als bij het eerste album verzocht ze haar volgers op sociale media om liedjessuggesties door te geven, waar zij dan vervolgens een nieuwe versie van kon opnemen voor Volume 2.
>> meer lezen

Recensieoverzicht: Kerstshow Mariah Carey 'camp met klasse' (Fri, 14 Dec 2018)
Mariah Carey stond donderdag in de Amsterdamse Ziggo Dome met haar All I Want is Christmas-tour, waarin ze haar bekende kerst- en normale hits zingt. Recensenten hebben genoten van de show en prijzen ook het eerder bekritiseerde stemgeluid van de Amerikaanse zangeres.
>> meer lezen

Impressum | Privacyverklaring | Cookiebeleid | Sitemap
Copyright Vocales2014