Muzieknieuws

NU - Muziek

Vermeend plagiaat van Beyoncé: 'Ik ben kwaad noch vereerd' (ma, 22 jul 2019)
De beelden in Beyoncés video bij de Lion King-nummers Bigger en Spirit vertonen wel erg veel overeenkomsten met de clip van een Zuid-Afrikaanse muzikant en de rode outfits lijken zo overgenomen van de dansers in Suspiria. De superster wordt, net als menig ander artiest, regelmatig beschuldigd van na-aperij. NU.nl zet een aantal zaken op een rijtje.
>> meer lezen

Recensieoverzicht: Nieuw Beyoncé-album 'overschaduwt The Lion King' (Mon, 22 Jul 2019)
Afgelopen vrijdag verscheen het nieuwe album van Beyoncé; The Lion King: The Gift. Wat schreven de recensenten van internationale media?
>> meer lezen

Bezoekersrecord voor Vrijthofconcerten van André Rieu (Mon, 22 Jul 2019)
André Rieu heeft met de vijftiende editie van zijn Vrijthofconcerten in Maastricht een bezoekersrecord gebroken. De maestro verwelkomde tijdens zijn concertreeks tussen 4 en 21 juli 150.000 bezoekers uit 99 verschillende landen. Daar zat vrijdagavond bovendien de miljoenste bezoeker bij.
>> meer lezen

Queens Bohemian Rhapsody oudste YouTube-clip met ruim miljard kijkers (Mon, 22 Jul 2019)
Het nummer Bohemian Rhapsody van Queen heeft op YouTube een nieuwe mijlpaal bereikt: het is de oudste muziekvideo met meer dan een miljard kijkers. Dit maakte de band zondag bekend op Facebook.
>> meer lezen

Van plagiaat beschuldigde Katy Perry: 'Ik heb dit liedje nog nooit gehoord' (Fri, 19 Jul 2019)
Katy Perry, die door de band Flame van plagiaat beschuldigd wordt, claimt hun nummer Joyful Noise uit 2007 nooit eerder gehoord te hebben. De band beweert dat Perry het instrumentale stuk uit hun nummer gebruikt heeft voor haar hit Dark Horse.
>> meer lezen

Impressum | Privacyverklaring | Cookiebeleid | Sitemap
Copyright Vocales2014